top of page
Søg
  • Forfatters billedeCJ COMPANY

Opgradering af vores 3d printer værktøjskasse

Opdateret: 28. sep. 2022

Julemanden var også et smut forbi vores kontorfællesskab i Søborg. Vores lille printfarm hos CJ Company har fået et nyt familiemedlem.

Vi udvider vores værktøjskasse med yderliger en FDM printer fra Ultimaker – deres nye jetjager model – nemlig Ultimaker 5s modellen.



Større prototyper, højere opløsning – en maskine der bare virker!

Den nye opgradering giver os et hav af nye muligheder, bl.a. for at printe større 3D objekter, men også at bruge en række nye materialer.

Med den nye maskine kan vi udskrive både i bløde og hårde plaster. I den ene ende af spektret kan vi printe modeller og komponenter i bløde gummimaterialer, der muliggør fleksibilitet i prototyper hvis dette er ønsket.

I den anden ende af spektret kan vi udskrive i noget hårdere plaster, bl.a. glasfiberforstærket nylon og carbonforstærket nylon. Dette vil ikke kun give en bedre styrke til printede komponenter, men deres levetid vil bemærkelsesværdigt forøges. Dermed kan de 3D printede emner nu også tænkes ind i produktudviklingen af mindre batches, hvilket kan være vigtigt især for nye projekter og startups og deres produkter.

Desuden kan vi nu printe ned i lagtykkelser på 20 microner, hvilket medvirker til at give bedre overfladekvaliteter, der kræver mindre efterbearbejdning, men også at præcisionen for de printede emner forøget.





Mere komplette prototyper

I lang tid har 3D-udskrivning været et godt værktøj til prototypering, men der har været et hul mellem de printede prototyper og det endelige slutproduktet oftest fremstillet som sprøjtestøbte dele. Da vi nu er i stand til at udskrive med stærkere materialer kombineret med vandopløselig PVA-understøtning, er vi næsten der hvor hullet kan lukket, altså de printede prototyper er meget tættere på det endelige slutprodukt. Og i dag kan 3D printede emner også indgå som en del af det slutprodukt man sælger, hvis det økonomisk giver mening i forhold til kvantiteterne.


Værktøjskassen

Foruden den nye Ultimaker s5, står vi også inde med en ultimaker 2+ extended og en SLA printer fra FormLabs. Vi kan altså dække hele palletten under udviklingsdelen, og vi kan tilbyde prototyper, der viser den ønskværdige geometri, til at vi kan teste små og store komplekse samlinger i høj kvalitet med vores SLA printer.

Mangler i hjælp til udviklingsarbejdet, eller specifikt til udviklingen og fremstillingen af jeres prototyper, så står vi klar til at hjælpe jer videre. Vi hjælper med iterativt at teste forskellige idéer, så dit produkt kan blive så godt som overhovedet muligt. Med 3D-printere til formålet vækker vi hurtigt din idé til live og hjælper med at finjustere den, så den bliver helt perfekt.


Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med produktudviklingen? Så kontakt os endelig. Vi tilbyder altid vores assistance til fair priser, så du ikke bliver ruineret, når du inddrager os som din samarbejdspartner i udviklingsprocessen.

Du kan ringe til os på 6131 8615 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Ellers kan du udfylde vores formular for at modtage et uforpligtende tilbud.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page